Life in moments Fotografie

Martha van de Berg – Lantinga

WAT LEUK DAT JE HIER BENT!

 

Ik ben Martha van de Berg, fotograaf van Life in moments Fotografie. Ik ben enthousiast, spontaan en gék op onverwachte dingen.

Mijn liefde voor onverwachte dingen komt goed uit, want bij ons thuis is geen minuut hetzelfde. Het is er gezellig druk.

Samen met mijn man, onze drie kinderen (Susanne, Anouk en Henk), Arno’s zoon Sem die regelmatig bij ons is, onze twee katten Max en Dotje, konijnen Snuffie en Fluffie én hond Mick, noemen wij ons huishouden vaak gekscherend  ook wel ‘HUIZE CHAOS’.
Een volledig terechte naam, overigens.  Een huis vol chaos en vooral vol leven en liefde.

Fantastisch vind ik het!

 

Gezin op vakantie voor de caravan.

Hobby

Een weetje over mij is dat ik sinds kort hélemaal VERSLINGERD BEN AAN HAKEN. Altijd gedacht dat dit iets geitenwollensokkerigs  en saai was – sorry liefhebbers! – nou écht niet! Ik kan er mijn liefde voor kleur helemaal in kwijt, ben er echt verliefde op.

Ik haak sjaals, tassen, en heb onlangs mijn eerste echte truitje gehaakt. Hoe cool is dat?!!

Hieronder zie je mijn dochter, helemaal trots ben ik dat ze model wilde staan. Op de eerste foto zie je één van mijn eerste projecten, een kleurrijk boho tasje. Op de tweede foto draagt ze een gestreepte sjaal, die zit echt heerlijk.

Wil je meer van mijn haakwerk bekijken? Op Instagram post ik regelmatig foto’s ervan, ik zou het super leuk vinden als je me daar volgt!

Gehaakt kleurrijk boho tasje met meisje in een onesie
Een lachend meisje draagt een gestreepte gehaakte sjaal.

Over mijn fotografie

Wat het fotograferen van mensen en gezinnen voor mij zo leuk maakt, is dat ik elke keer weer ontdek dat we eigenlijk allemaal hetzelfde willen. Samen zijn met de mensen van wie we houden. Onszelf zijn.
Ik ben bij veel gezinnen thuis geweest, geen huis is hetzelfde, ieder persoon die ik voor mijn camera heb gehad heeft een eigen uniek karakter. En toch, zijn we diep van binnen allemaal hetzelfde.
We voelen ons het fijnst, daar waar we thuis zijn. Waar we onzelf kunnen zijn, wetend dat we geliefd zijn. Dat we gemist worden als we er niet zijn.
Ons huis, thuis..

 

liefde.

drie portretten van kinderen die laten zien wat ze leuk vindenm

Informatie over mijn fotosessies.